mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

APK Keuring

airco

De apk (algemene periodieke keuring) is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw Mercedes-Benz nog verkeersveilig is, voldoet aan de milieunormen en op de juiste manier staat geregistreerd.

Moet ik mijn Mercedes-Benz laten keuren?

De apk-keuring is wettelijk verplicht en is altijd een momentopname. Wanneer uw Mercedes-Benz ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud is daarom zeer belangrijk en daarvoor kunt u terecht bij Autoservice SVL uit Bladel.

Via de onderstaande link kunt u bij de RDW controleren wanneer uw APK verloopt. Tevens heeft u ook inzage in andere gegevens over uw auto.

Autoservice SVL, uw Mercedes-Benz specialist uit Bladel, is dé plek voor de APK Keuring!

Klik hier om te controleren of uw APK keuring verlopen is.

De Algemene Periodieke Keuring (APK)

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Als uw personenauto of bedrijfsauto ouder is dan drie jaar en niet zwaarder is dan 3.500 kg, dan dient uw voertuig jaarlijks te worden gekeurd. Een noodzakelijk kwaad denkt u misschien. Toch is het belangrijk om te weten dat de APK er voor uw veiligheid en ons milieu is. Als uw voertuig of het voertuig van een andere weggebruiker technische tekortkomingen heeft, is de kans op een ongeluk immers een stuk groter. Let wel: de APK is een momentopname en gericht op de verkeers­veiligheid. Als uw voertuig APK is goedgekeurd, betekent dat dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Een regelmatige controle van uw auto is dus belangrijk.  APK Keuring controlepunten:  De onderdelen waarop de keurmeester, conform de door de overheid voorgeschreven richtlijnen, de voertuigen controleert zijn o.a. - Verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie) - Milieu (uitlaatgassen, roetmeting of viergasmeting) - Algemeen (kentekenbewijs deel I, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof) Nadat de auto is gekeurd, ontvangt u een keuringsrapport, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van de auto. Het keuringsrapport moet u altijd bij u hebben in de auto. De politie kan er om vragen.

ACTUEEL

Erkenningen

   

  GMTO         

   Diesel


Autoservice SVL

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0497 645 207
info@autoservice-svl.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

Occasion niet gevonden? Vul het formulier in!

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering

Onze Partners:

Aangesloten bij:

 

     TOP Merkspecialist WIT